КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Вишгородська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 08:48

    Головна » Архів матеріалів
    Національною службою посередництва і примирення здійснено прогноз розвитку соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у І півріччі 2012 року.

    Порівняльний аналіз стану, характеру та динаміки соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у розрізі видів економічної діяльності виявив, що до галузей, у трудових колективах яких найчастіше виникають спірні чи конфліктні ситуації, слід віднести машинобудівну галузь.
    Національною службою посередництва і примирення здійснено прогноз розвитку соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у І півріччі 2012 року.

    Порівняльний аналіз стану, характеру та динаміки соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у розрізі видів економічної діяльності виявив, що до галузей, у трудових колективах ... Читати далі »
    Переглядів: 531 | Додав: adminvuw | Дата: 13.12.2011

    Право на відпустки
    Право на відпустки мають громадяни України, які перебувають у трудових відносинах з підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, виду діяльності та галузевої належності, а також працюють за трудовим договором у фізичної особи.
    Iноземні громадяни та особи без громадянства, які працюють в Україні, мають право на відпустки нарівні з громадянами України.
    Право на відпустки забезпечується гарантованим наданням відпустки визначеної тривалості із збереженням на її період місця роботи (посади), заробітної плати (допомоги) у випадках, передбачених Законом України "Про відпустки".

    Закон України "Про відпустки"

    Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей"

    Постанова КМУ "Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати"

    НАКА ... Читати далі »
    Переглядів: 539 | Додав: adminvuw | Дата: 13.12.2011

    Федерація профспілок України неодноразово надавала членським організаціям, в газеті "Профспілкові вісті”, на сайті ФПУ інформацію щодо ситуації, яка склалася по перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам.
    Нагадаємо, що відповідно до частини четвертої статті 42 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" у разі, якщо особа після призначення пенсії продовжувала працювати, то за її бажанням через кожні 24 місяці страхового стажу може провадитися перерахунок пенсії з урахуванням стажу роботи після призначення пенсії та із заробітку за періоди страхового стажу, зазначені в частині першій статті 40 цього Закону (за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд до 1 липня 2000 року, незалежно від перерв, та за весь період страхового стажу починаючи з 1 липня 2000 року до моменту звернення за перерахунком пенсії).
    Для обчислення розміру пенсії до 2009 р ... Читати далі »
    Переглядів: 1048 | Додав: adminvuw | Дата: 30.08.2011

      Вишгородська районна організація Профспілки об,єднує первинні профспілкові організації загальноосвітніх шкіл,дошкільних,позашкільних, установах закладів освіти , які діють в межах Вишгородського району Київської області. Вищими органами в організаційних ланках Профспілки є: А).у первинній профспілковій організації – загальні збори; Б)у районній організації Профспілки - конференція. Профспілкові збори ,конференції обирають відповідні виборні профспілкові органи : у первинній профспілковій організації – профспілковій комітет з терміном повноважень 5 років ,у районній організації Профспілки – виборні органи –Районна РАДА ,з терміном повноважень-5 років Виборні профспілкові органи координують діяльність нижчих за підпорядкуванням профспілкових органів . За останні 3 роки: з 2009-2011 рік .районна організація Профспілки працівників освіти і науки України збільшилась на 3 –первинні ... Читати далі »
    Переглядів: 898 | Додав: adminvuw | Дата: 06.06.2011

    « 1 2 ... 24 25 26
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz