КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Вишгородська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 05:45

    Головна » 2011 » Грудень » 13
    Зокрема, частину третю статті 19 Закону «Про охорону праці» викладено в такій редакції: «Для підприємств, незалежно від форм власності, або фізичних осіб, які відповідно до законодавства використовують найману працю, витрати на охорону праці становлять не менше 0,5 відсотка від фонду оплати праці за попередній рік».

    У статті 43 частини першу та другу викладено в редакції, що передбачає «За порушення законодавства про охорону праці та невиконання приписів (розпоряджень) посадових осіб центрального органу виконавчої влади з нагляду за охороною праці юридичні та фізичні особи, які відповідно до законодавства використовують найману працю, притягаються центральним органом виконавчої влади з нагляду за охороною праці до сплати штрафу в порядку, встановленому законом. Сплата штрафу не звільняє юридичну або фізичну особу, яка відповідно до законодавства використовує найману працю, від ус ... Читати далі »
    Переглядів: 552 | Додав: adminvuw | Дата: 13.12.2011

    Національною службою посередництва і примирення здійснено прогноз розвитку соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у І півріччі 2012 року.

    Порівняльний аналіз стану, характеру та динаміки соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у розрізі видів економічної діяльності виявив, що до галузей, у трудових колективах яких найчастіше виникають спірні чи конфліктні ситуації, слід віднести машинобудівну галузь.
    Національною службою посередництва і примирення здійснено прогноз розвитку соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у І півріччі 2012 року.

    Порівняльний аналіз стану, характеру та динаміки соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у розрізі видів економічної діяльності виявив, що до галузей, у трудових колективах ... Читати далі »
    Переглядів: 535 | Додав: adminvuw | Дата: 13.12.2011

    Право на відпустки
    Право на відпустки мають громадяни України, які перебувають у трудових відносинах з підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, виду діяльності та галузевої належності, а також працюють за трудовим договором у фізичної особи.
    Iноземні громадяни та особи без громадянства, які працюють в Україні, мають право на відпустки нарівні з громадянами України.
    Право на відпустки забезпечується гарантованим наданням відпустки визначеної тривалості із збереженням на її період місця роботи (посади), заробітної плати (допомоги) у випадках, передбачених Законом України "Про відпустки".

    Закон України "Про відпустки"

    Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей"

    Постанова КМУ "Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати"

    НАКА ... Читати далі »
    Переглядів: 544 | Додав: adminvuw | Дата: 13.12.2011

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz